Wie weet betalen ze geen hondenbelasting


Boodschappenbriefje

Het schijnt al meerdere keren gebeurd te zijn dat justitie bij Albert Heijn de gegevens opvroeg van iemand die werd verdacht van criminele activiteiten. Via de bonuskaart wordt dan bekeken wat mogelijke terrorist x of vermoedelijke bommenlegger y aan boodschappen heeft gedaan”

Ik zal justitie helpen. In het winkelwagentje van mijn supermarkt vond ik dit verlaten boodschappenbriefje. “2 cola light, bier, kattevoer, hondevoer, kattegrind’. Wat vertelt ons dat? Conclusie één: auteur schrijft zijn/haar lijstje niet met het Groene Boekje in de hand. Daarnaast mogen we stellen dat de verdachte niet te veel suiker binnen wil krijgen, alcohol drinkt en minstens één hond en poes heeft. Op de achterkant van het boodschappenbriefje staat echter een nog veel interessantere mededeling. “Hey ma, ken je voor mij de pil ophalen? Als ze moeilijk doen, ik ben een strip verloren op gras pop. Xxx mij’.

Aha. De mogelijke verdachte is aan de pil, dus van het vrouwelijke geslacht, ze is een festivalliefhebber en ze heeft de neiging autoriteiten om de tuin te leiden. “Mochten ze moeilijk doen’, ja ja, een type dat smoesjes verzint dus.

Ik denk dat het in ons aller veiligheid is als we deze twee partners in crime snel opsporen. Van cola light kun je immers een aardig bommetje maken (flink schudden). En wie weet betalen ze geen hondenbelasting.

By |2015-12-02T20:07:33+01:001 oktober 2010|Columns|0 Comments

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.