U lezen, wij aan de champagne


Geslaagd(?) familieproject

Toen ik twintig jaar geleden mijn eigen bureau startte als journalist en tekstschrijver, kreeg ik allerlei reacties. Variërend van een smalend ‘Waar begin je aan’ tot en met ‘Zo, eindelijk directeur. Proficiat.’ Tegenwoordig zijn wij uitgegroeid tot een complete ondernemersfamilie. Mijn dochter heeft al een tijdje een eigen bureau als grafisch vormgever en ontwierp deze site. Mijn zoon is onlangs gestart als zzp’ende fietsenmaker. Hij verhuurt zich als een soort freelancer aan grote fietsenzaken. ‘Jullie kunnen zeker niet voor een baas werken?, concludeerde iemand met mensenkennis. Hoe dan ook, drie ondernemers in één familie. Dan moet het wel in de genen zitten.

Voor deze vernieuwde website werd er nóg een familielid bijgehaald. Mijn neefje is goed in de technische kant van websites bouwen. Omdat ik elke week een column kwijt wil op deze site, mocht hij de techniek aanpassen. Zodat ik mijn stukjes zelf kan verversen.

De BV Dekkers, Den Teuling en Van den Burg, want zo heten de directeuren, hebben er alles aan gedaan om van deze homepage een soepele, lezens- en bezienswaardige pagina te maken. Als u de columns gaat lezen,  elke vrijdag een nieuwe, dat beloof ik, dan trekken wij hier de champagne open. Op een mooi, en naar wij hopen geslaagd, familieproject.

By |2015-12-02T20:07:35+01:003 juli 2009|Columns|0 Comments

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.