In de gang

“Ik heb je even in de gang gegooid”, verzeker ik mijn dochter. Ze belde me net op namelijk, via mijn vaste telefoon, terwijl ik in video-conference was met mijn mobiele. Een interview met twee heren tegelijk. Daar word ik heel nerveus van, als ik voor mijn werk bel met de ene telefoon en ondertussen de andere overgaat. Het storende toestel uitschakelen lukte zo snel niet, vandaar dat mijn dochter spreekwoordelijk in de gang belandde.

Ze heeft het me vergeven. Wat mensen ook niet moeten doen, is aan de voordeurbel gaan hangen terwijl ik zakelijk aan het telefoneren ben. Zo’n interview is helemaal kapot als je moet zeggen ‘even open doen, de buurvrouw staat aan de deur’. Alleen gluurt die buurvrouw wel eens door het raam naar binnen en blijft ze driftig aanbellen als ze mij daar aan mijn bureau ziet zitten.

Het lastige is: buurvrouw kan ik niet in de gang gooien.

By |2020-11-05T09:31:40+01:005 november 2020|Columns|0 Comments

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.