Gelukkig kan ik nog gewoon over straat


Mister Big

Mister Big, uit de tv-serie Sex and the City, wil niet graag beroemd zijn. “Mensen éisen tegenwoordig dat je met ze op de foto gaat’, klaagt acteur Chris North in een interview. In zijn stamkroeg probeert iedereen hem te versieren en handtekeningen te ontfutselen. Daar kan hij pislink om worden, om dat hele gedoe.

Daar kan ik me álles bij voorstellen. Ik moet er inderdaad niet aan denken dat joelende fans mij de weg versperren als ik een supermarkt in wil voor een litertje melk.

Of stel je voor, dat ze me aanklampten wanneer ik aan de bar zat in mijn stamkroegje. “Hetty, mag ik met je op de foto?’. “Alleen als je die grondig fotoshopt. Elk jaar komt er een rimpel bij, namelijk.’ Of elke man probeert je te versieren, omdat je een beroemdheid bent. Niet zoals nu, vanwege mijn stralende binnen- en buitenkant”

Nee, Mrs. Little houdt daar niet van, net zo min als Mr. Big. Gelukkig kan ik nog gewoon over straat. Al mijn prachtige verhalen en boeken zijn tot nu toe aan de aandacht van de meute ontsnapt. Lekker puh, Mister Big.

By |2015-12-02T20:07:32+01:0025 februari 2011|Columns|0 Comments

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.